Ολοήμερη Νάξος – Ηρακλειά / Σχοινούσα – Διασχίζοντας το στενό

Διασχίζουμε το Στενό Πάρου Νάξου με τα πανιά μας κάνοντας στάσεις στην Δυτική και Νότια ακτή της Νάξου και εάν ο καιρός το επιτρέψει στην Ηρακλειά ή την Σχοινούσα. Πανέμορφες παραλίες, ατέλειωτος ήλιος και θάλασσα με τρέις στάσεις για μπάνιο όπου τα μάτια και το στομάχι δεν μπορούν να χορτάσουν εικόνες αλλά και τοπικές γεύσεις. Διασχίζοντας το Στενό μαζί μας δύο φορές σε μία ημέρα θα σας κάνει να το αναζητήσετε πριν ακόμα τελειώσει.

Αναχώρηση 10:00 – Επιστροφή 18:00

Περιλαμβάνονται:

  • Πετσέτες προσώπου και θαλάσσης, ντούζ καταστρώματος, μάσκα αναπνευστήρας και βατραχοπέδιλα κολύμβησης
  • Δροσερό φυσικό νερό, αναψυκτικά χυμοί και χειροποίητα αφεψήματα βοτάνων,
  • Ενδιάμεσο σνακ, τοπικό γεύμα 3 διαφορετικών γεύσεων, σαλάτες, επιδόρπιο, τοπικό κρασί, ούζο, σούμα, μπύρα, φρουτοσαλάτα, κέρασμα

 

Τα ωράρια, οι στάσεις και εν γένει το όλο σχέδιο ταξειδίου είναι ενδεικτικά και υπόκεινται σε αλλαγές κατά την κρίση του Πλοιάρχου σε άμεση σχέση με τις καιρικές συνθήκες, την ένταση και διεύθυνση του ανέμου αλλά και ευρύτερες παραμέτρους ασφαλούς ταξειδίου. Η πρόθεσή μας είναι να πραγματοποιήσουμε όλα τα μέρη του ταξειδίου κάνοντας χρήση των πανιών μας χωρίς την προωστήρια μηχανή παρόλα ταύτα αυτό εξαρτάται από τους προαναφερθέντες παράγοντες. Για οποιδήποτε αλλαγή οι επιβαίνοντες θα ενημερώνονται άμεσα από τον Πλοίαρχο.

Ταξιδέψτε μαζί μας!


    Book Now