Ημί- ημερήσια Νάξος – Μοναδική εμπειρία

Η δυνατότητα να βιώσετε την εμπειρία διασχίζοντας το Στενό Πάρου Νάξου για 4ώρες ώρες είναι μια ελκυστική ευκαιρία . Ανοίγοντας τα πανιά μας θα σας κάνουμε να νοιώσετε την εμπειρία του Κυκλαδικού Πανοράματος από το κατάστρωμά μας με στάσεις για μπάνιο στο Αλυκό και την Μικρή βίγλα όπου το τοπίο θα σας μαγέψει. Τοπικό φαγητό και αποστάγματα θα κάνουν την εμπειρία ολοκληρωτική. Είτε διαλέξετε πρωϊνή είτε απογευματινή αναχώρηση η μέρα θα είναι καταπληκτική με τις ίδιες υψηλής ποιότητας παροχές.

Αναχώρηση 10:00 Επιστροφή 14:30 ή Αναχώρηση 15:30 Επιστροφή 20:00

Περιλαμβάνονται:

  • Πετσέτες προσώπου και θαλάσσης, ντούζ καταστρώματος, μάσκα αναπνευστήρας και βατραχοπέδιλα κολύμβησης
  • Δροσερό φυσικό νερό, αναψυκτικά χυμοί και χειροποίητα αφεψήματα βοτάνων,
  • Ενδιάμεσο σνακ, τοπικό γεύμα 3 διαφορετικών γεύσεων, σαλάτες, επιδόρπιο, τοπικό κρασί, ούζο, σούμα, μπύρα, φρουτοσαλάτα, κέρασμα

 

Τα ωράρια, οι στάσεις και εν γένει το όλο σχέδιο ταξειδίου είναι ενδεικτικά και υπόκεινται σε αλλαγές κατά την κρίση του Πλοιάρχου σε άμεση σχέση με τις καιρικές συνθήκες, την ένταση και διεύθυνση του ανέμου αλλά και ευρύτερες παραμέτρους ασφαλούς ταξειδίου. Η πρόθεσή μας είναι να πραγματοποιήσουμε όλα τα μέρη του ταξειδίου κάνοντας χρήση των πανιών μας χωρίς την προωστήρια μηχανή παρόλα ταύτα αυτό εξαρτάται από τους προαναφερθέντες παράγοντες. Για οποιδήποτε αλλαγή οι επιβαίνοντες θα ενημερώνονται άμεσα από τον Πλοίαρχο.

Ταξιδέψτε μαζί μας!


    Book Now