Ημι-ημερήσια Νότια Πάρος – Αναζωογόνηση

Απολαύστε 4 ώρες στο κατάστρωμά μας όσο ιστϊοπλοούμε πρός τη Γαλάζια Λίμνη και τον Κόλπο των Πειρατών. Κολύμπι σε παρθένα νερά, υπέροχο τοπικό φαγητό για να χορτάσετε την ορεξή σας και τοπία που κόβουν την ανάσα θα είναι τα στοιχεία που κάνουν αυτή την εμπειρία μοναδική. Σε αυτή την ημι-ημερήσια εκδρομή απολαμβάνετε την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε, πρωϊ ή απόγευμα.

Αναχώρηση 10:00 Επιστροφή 14:30 ή Αναχώρηση 15:30 Επιστροφή 20:00

Περιλαμβάνονται:

  • Πετσέτες προσώπου και θαλάσσης, ντούζ καταστρώματος, μάσκα αναπνευστήρας και βατραχοπέδιλα κολύμβησης
  • Δροσερό φυσικό νερό, αναψυκτικά χυμοί και χειροποίητα αφεψήματα βοτάνων,
  • Ενδιάμεσο σνακ, τοπικό γεύμα 3 διαφορετικών γεύσεων, σαλάτες, επιδόρπιο, τοπικό κρασί, ούζο, σούμα, μπύρα, φρουτοσαλάτα, κέρασμα

 

Τα ωράρια, οι στάσεις και εν γένει το όλο σχέδιο ταξειδίου είναι ενδεικτικά και υπόκεινται σε αλλαγές κατά την κρίση του Πλοιάρχου σε άμεση σχέση με τις καιρικές συνθήκες, την ένταση και διεύθυνση του ανέμου αλλά και ευρύτερες παραμέτρους ασφαλούς ταξειδίου. Η πρόθεσή μας είναι να πραγματοποιήσουμε όλα τα μέρη του ταξειδίου κάνοντας χρήση των πανιών μας χωρίς την προωστήρια μηχανή παρόλα ταύτα αυτό εξαρτάται από τους προαναφερθέντες παράγοντες. Για οποιδήποτε αλλαγή οι επιβαίνοντες θα ενημερώνονται άμεσα από τον Πλοίαρχο.

Ταξιδέψτε μαζί μας!


    Book Now