Ολοήμερη Νότια Πάρος

Αναχωρούμε απο το Πίσω Λειβάδι βάζοντας πλώρη προς την Γαλάζια Λίμνη στο Παντιερονήσι, το Δεσποτικό και τα σπήλαια της Αντιπάρου. Στην 8ωρη εξόρμησή μας κινούμαστε κυρίως με τα πανιά μας, σε τρεις επιλεγμένες στάσεις για μπάνιο θα απολαύσετε τα κρυστάλλινα νερά εν’ όσο θα ικανοποιείτε την όρεξή σας με τοπικές γεύσεις. Κολύμπι με μάσκα, ηλιοθεραπεία σε τοπία που κόβουν την ανάσα

Μάθετε περισσότερα

Ολοήμερη Νάξος

Διασχίζουμε το Στενό Πάρου Νάξου με τα πανιά μας κάνοντας στάσεις στην Δυτική και Νότια ακτή της Νάξου και εάν ο καιρός το επιτρέψει στην Ηρακλειά ή την Σχοινούσα.

Πανέμορφες παραλίες, ατέλειωτος ήλιος και θάλασσα με τρεις στάσεις για μπάνιο όπου τα μάτια και το στομάχι δεν μπορούν να χορτάσουν εικόνες αλλά και τοπικές γεύσεις.

 

Μάθετε Περισσότερα

Πανόραμα νυχτερινού ουρανού

Αφήνουμε πίσω μας το Πίσω Λειβάδι στις 20:00 με μια αύρα που μας δωρίζει μοναδικές αισθήσεις. Η Ιστιοπλοΐα στο σκοτάδι και η αγκυροβολία σε ήρεμο υπήνεμο κόλπο για να παρατηρήσουμε τον έναστρο ουρανό.

Μάθετε Περισσότερα

 

 

 

 

Ημι-ημερήσια Νότια Πάρος

Απολαύστε 4 ώρες στο κατάστρωμά μας όσο ιστϊοπλοούμε πρός τη Γαλάζια Λίμνη και τον Κόλπο των Πειρατών. Κολύμπι σε παρθένα νερά, υπέροχο τοπικό φαγητό για να χορτάσατε την όρεξή σας και τοπία που κόβουν την ανάσα θα είναι τα στοιχεία που κάνουν αυτή την εμπειρία μοναδική.

 

Μάθετε Περισσότερα

Ημί- ημερήσια Νάξος

Η δυνατότηα να βιώσετε την εμπειρία διασχίζοντας το Στενό Πάρου Νάξου για 4ώρες ώρες είναι μια ελκυστική ευκαιρία . Ανοίγοντας τα πανιά μας θα σας κάνουμε να νιώσετε την εμπειρία του Κυκλαδικού Πανοράματος από το κατάστρωμα μας με στάσεις για μπάνιο στο Αλυκό και την Μικρή βίγλα όπου το τοπίο θα σας μαγέψει.

 

Μάθετε Περισσότερα

Book Now Book Now